Industrielektriker, Ludvika

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se hur vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi 2 300 medarbetare världen över.

Vi söker nu en Industrielektriker till vår site i Ludvika. I rollen får du möjlighet att arbeta i ett bolag vars kärnverksamhet är underhåll, du får också möjligheten att arbeta nära vår kund ABB. Du arbetar tillsammans med en underhållsgrupp som består av bland annat underhållsmekaniker/tekniker, underhållsingenjörer och elektriker.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som industrielektriker innebär:

· Arbeta med felsökning på el- och styrutrustning med hjälp av PLC

· Installation, reparation och skötsel av elektrisk utrustning

· Genomföra felsökning med hjälp av PLC-program

· Arbeta i styrsystem och frekvensomriktare

· Löpande tillsyn, skötsel och underhåll av installationer

Tjänsten är i nuläget på dagtid där det ingår beredskapsarbete, skiftgång kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som relevant utbildning och/eller erfarenhet från producerande verksamhet inom underhåll, el eller automation. Du har färdigheter i användning av både modern och äldre teknik för felsökning. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper om elektrisk utrustning samt besitter kunskapen att kunna läsa och förstå elektrisk ritningsläsning.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är tekniskt kunnig och en riktig problemlösare. Du sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst och tycker om ordning och reda. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Du ser samarbete och kundorientering som de viktigaste framgångsfaktorerna.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com. Ange referens “Industrielektriker Ludvika” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2020.

Kontakt

Terese Riddar, HR-chef
Mobil: +46 72 226 31 89