Underhållschef, Piteå

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se hur vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi 2 300 medarbetare världen över.

Som underhållschef kommer du att arbeta på site tillsammans med ditt team på sex personer bestående av underhållstekniker och en underhållsingenjör. I rollen har du stora möjligheter att påverka din vardag och resultatet för siten. Du får också möjligheten att arbeta i ett bolag vars kärnverksamhet är underhåll, vilket passar dig som är teknikintresserad. Du rapporterar till Operations Manager för Skandinavien som är placerad på vår site i Dalarna.

Är du ansvarsfull och har ett brinnande tekniskt intresse samt uppskattar ett företag med entreprenörsanda? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen samverkar enheten nära vår kund ABB för att säkerställa rätt leverans till rätt kvalitet. Du har det övergripande ansvaret för att siten utvecklar och förbättrar processer samt ökar tillgänglighet och driftsäkerhet på utrustning och maskiner. Med stöd av våra digitala verktyg arbetar du proaktivt och kostnadsmedvetet för att lyfta underhållet till nästa nivå. Du har personalansvar för sex medarbetare samt budget – och resultatansvar för siten. Vidare har du ett bra samarbete med våra underentreprenörer och leverantörer och säkerställer leveranskvalitén.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bred teknisk kompetens med ett stort intresse för modernt underhåll. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området samt ledarerfarenhet. Det är viktigt att du har ett coachande förhållningssätt och drivs av att utveckla andra. Tjänsten innebär daglig kommunikation med leverantörer, entreprenörer, medarbetare och kund, vilket kräver att du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Office-paketet.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com. Ange referens “Underhållschef Piteå” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2020.

Kontakt

Jon Persson Hagström, Operations Manager Skandinavien
Terese Riddar, HR-chef
Mobil: +46 72 226 31 89