Sähköasentaja, Mikkeli

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja työllistää yhteensä yli 2900 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa muodostamme noin 550 työntekijän vahvan joukkueen.

Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Mikkeliin. Työ on vuorotyötä (3/7), tarpeen mukaan työtä tehdään myös päivävuorossa. Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden tuotantolaitteiden kunnossapitotehtävät – vianhaku, korjaukset, huollot ja muutostyöt. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot, positiivinen asenne ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin.

Edellytämme hakijoilta vähintään sähköasentajan perustutkintoa, sähköpiirustusten lukutaitoa, sähkötyöturvallisuusmääräysten tuntemista, voimassa olevaa sähkö- ja työturvallisuuskorttia sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen, mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Lisätiedot: 17.7. asti Juha Myllymäki, 050 540 6377 ja 20.7. alkaen Hannu Saar, 050 540 7764

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemus oheisella lomakkeella viimeistään 14.8.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän viite: Sähköasentaja Mikkeli