Underhållschef, Falun

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se hur vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi 2 300 medarbetare världen över.

Vi söker nu en Site Manager till vår site i Falun i Dalarna. I rollen får du möjlighet att bedriva din egen underhållsorganisation, i nära samarbete underhållschefer från övriga siter i Skandinavien. Är du en naturlig ledare, har kundfokus och vill arbeta i en organisation där underhåll är kärnverksamheten? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

På Quant arbetar vi med modernt och förebyggande underhåll och säkerställer hög tillgänglighet i våra kunders produktionsprocesser. Vi söker därför en Site Manager som arbetar med ständiga förbättringar, har högt kundfokus och arbetar för ett säkert underhållsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

· Ansvara för genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll

· Driva förbättringar inom underhåll tillsammans med kunden

· Leda, fördela och delegera arbete till ditt team

· Personal- och arbetsmiljöfrågor

· Säkerställa leverans utifrån avtal med underentreprenörer och leverantörer

· Ansvara för enhetens ekonomiska resultat mot de uppsatta målen

Du leder ett team som består av ca 20 medarbetare, både tjänstemän och kollektivanställda. I teamet ingår underhållstekniker, elektriker, inköpare och underhållsingenjör. Du rapporterar till Operations Manager för Skandinavien och deltar i operativa forum tillsammans med övriga Site Managers. Du får även möjlighet att ingå i kundens produktionsledning på lokala siten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av förebyggande underhåll gärna från producerande verksamhet. Du har ett stort intresse av att leda genom andra och har tidigare erfarenhet av det. Du har god vana att arbeta i underhållssystem, meriterande är om du tidigare arbetat i Maximo. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du har ett coachande ledarskap där du skapar utvecklingsmöjligheter för dina medarbetare och verkar för en miljö som är prestigelös och engagerande med fokus på samarbete. Vidare är du relationskapande och sätter alltid kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa. Att ta initiativ är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra din verksamhet, vilket vi ser som en självklarhet. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som fördelaktigt för tjänsten.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till se-job@quantservice.com. Ange referens “Underhållschef Falun” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2020.

Kontakt

Jon Persson Hagström, Operations Manager Skandinavien
Terese Riddar, HR-chef
Mobil: +46 72 226 31 89